Web3-projektit

Anotherblock julkaisee the Weekndin kappaleen “Acquainted” NFT:nä

anotherblock on kesän aikana viennyt toimintansa ideasta onnistuneeseen julkaisuun. He julkaisivat ensimmäisen NFT:n, joka myytiin loppuun minuuteissa, noin kuukausi sitten. Nyt he julkaisevat The Weekndin R&B hitin “Acquainted”. He uskovat, että tämä voi olla musiikki-alan tärkeimpiä NFT-julkaisuja. Me haastattelimme anotherblockin perustajan ja toimitusjohtajan Michel Dahlberg Traoren saadaaksemme päivityksen meiningistä.
Anotherblock julkaisee the Weekndin kappaleen “Acquainted” NFT:nä
Luet:  
Anotherblock julkaisee the Weekndin kappaleen “Acquainted” NFT:nä

Ketkä ovat Anotherblock?

Keväällä tavattiin anotherblockin jengi jutellaaksemme musiikista ja Web3:sta. Viime kerralla kun puhuimme Michelin kanssa, he olivat juuri pistäneet anotherblockin pystyyn. Filip Strömsten, Sebastian Ljungberg ja Michel Dahlberg Traore perustivat yrityksen koska he halusivat tehdä musiikki-NFT:eiden myynnin ja ostamisen helpoksi.

“Sanoisin, että olemme kollektiivi musiikin omistajia. Tavoitteena on rakentaa maailmanlaajuinen yhteisö musiikin rakastajista, jotka haluavat omistaa musiikkia NFT:iden muodossa.” Michel kertoo.

 

Meitä kiinnostaa kuulla miten teillä menee – mitä on tapahtunu viimeisen parin kuukauden aikana?

Meillä oli elokuussa todella onnistunut ensimmäinen NFT-julkaisu R3HABin ja Laidback Luken kanssa.

“Meidän NFT-julkaisu R3HABin ja Laidback Luken kanssa myytiin loppuun minuuteissa, ja oli kuukauden isoimpia NFT-julkaisuja musiikki-alalla globaalisti”

Seuraava NFT-julkaisu on DannyBoyStylesin tuottama R&B hitti ”Acquainted” jonka laulaa The Weekndin.

Mikä on ollut isoin yllätys viimeisen parin kuukauden aikana?

Olemme nähneet todella paljon kiinnostusta Japanissa, mikä ei todellakaan ollut meidän alkuperäinen fokusmarkkina. Ehkä viides osa meidän Discord yhteisöstä tulee Japanista, ja se on kasvanut orgaanisesti, mikä on tietysti todella hauskaa.

Mikä on ollut haastavin asia tällä matkalla? Onko jokin mennyt todella pieleen?

Onneksi mikään ei ole mennyt todella pieleen. Olemme rakentaneet todella kovan tiimin, ja hauskin asia on ehdottomasti ollut tuotteen ónnistunut julkaisu ja sen juhliminen yhdessä tiimin kanssa. Keskustelut muusikoiden ja levy yhtiöiden kanssa antavat myös todella paljon koska huomaamme, että he ymmärtävät miten anotherblock voi tukea heitä kehittämään alan tulevaisuutta Web3:n avulla.

Olette rakentaneet oman markkinapaikan, miltä se prosessi on tuntunut?

Itseasiassa emme ole rakentaneet omaa markkinapaikkaa, mutta olemme rakentaneet omat älysopimuksemme jonka avulla NFT:t mintataan. NFT:eiden jälleenmyynti tapahtuu tällä hetkellä markkinapaikoilla OpenSea ja Looks Rare. Kartoitamme tällä hetkellä oman markkinapaikan rakentamista, mutta se ei ole varmaa.

 

Olette alustanne kautta tuonneet todella tunnettuja muusikoita Web3:een auttamalla heitä julkaisemaan NFT:eitä, minkälaiden suhde teillä on muusikkoihin? Mitä mieltä he ovat Web3:sta?

Tuottajat ja muusikot jotka tekevät yhteistyötä meidän kanssa tekevät niin koska he suhtautuvat todella positiivisesti muutokseen mitä ajamme. He tykkäväät sekä taloudellisesta aspektista, että uudesta mahdollisuudesta kommunikoida faniensa kanssa. Musiikki-ala ei ole hirveän läpinäkyvä, mutta meidän teknologia tekee hyvin selkeäksi, kuka omistaa mitäkin. Moni kokee tämän vapauttavana, ja meille on todella tärkeää kehittää tuotettamme näiden ihmisten kanssa.

Mihin keskitytte seuraavan vuoden aikana?

Meidän fokuksena on jatkuvasti julkaista kovan laadun musiikkia NFT:einä, keskinmäärin kerran kuukaudessa. Ensisijaisena fokuksena on ollut jenkit ja UK, mutta nyt ollaan laajentamassa kansainvälistä osaamistamme Aasiaan.

Viimeinen kysymys – onko teillä jotain unelma-muusikkoa kenen kanssa haluaisitte julkaista NFT:n?

“Nykyinen julkaisu The Weekndin kanssa on meille todellinen unelma. Muuten olen henk. koht iso Kanye fani, joten biisi “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” levyltä olisi todella kova saada julkaista NFT:nä”

Haluatko oppia lisää anotherblockista tai oletko kiinnostunut ostamaan NFT:eitä? Checkaa anotherblockin nettisivut, Twitter ja Instagram!