Web3-projektit

Arctic Blue Legacy – Pohjoismaiden edelläkävijä juoma -NFT:ssä

Suuret panimot ja virvoitusjuoma-yritykset, kuten Budweiser ja Coca Cola ovat viime vuoden aikana julkaisseet omat NFT:nsä Pohjois-Amerikassa. Nyt on suomalaisen Arctic Blue Beveragesin aika olla NFT:eiden edelläkävijä Pohjoismaissa, lue kaikki NFT julkaisusta tästä
Arctic Blue Legacy – Pohjoismaiden edelläkävijä juoma -NFT:ssä
Luet:  
Arctic Blue Legacy – Pohjoismaiden edelläkävijä juoma -NFT:ssä

Arctic Blue syntyi hullusta, lähes mahdottomasta visiosta luoda maailman parhaan ginin vangitsemalla Suomen ainutlaatuisen puhtaan luonnon pulloon. Arctic Bluen juomissa olennaista on sen laatu, käsityö sekä design, ominaisuuksia jotka ovat tuoneet Arctic Bluelle kansainvälisen menestyksen.

Arctic Bluen tuorein, todellinen artesaanituote on Arctic Blue Legacy Gin. Gini kypsytetään tammitynnyreissä Suomen Pohjois-Karjalassa 24 kuukautta.  Arctic Blue  yhdistää maailmantunnetun Timo Sarpanevan lasi-designin kansainvälisesti arvostetun tislaajamestarin Asko Ryynäsen ammattimaisuuden kanssa. Arctic Blue Legacy voitti korkeimmat palkinnot sekä International Wine and Spirit Competitionissa 2021 että San Fransisco World Spirits Competitionissa 2022.

Nyt on aika tuoda Arctic Blue Metaverseen.

Legacy pullon ainutlaatuinen design perustuu E415 prototyyppiin, jonka Timo Sarpaneva (1926-2006) suunnitteli Iittalalle vuonna 1976. Sarpaneva Design on yhteistyössä Infinityn kanssa mukauttanut designit, luodakseen Legacyn muodon. Legacyn korkealaatuinen puinen laatikko on saanut inspiraationsa Sarpanevan Gateway to Dreams veistoksesta. NFT:eitä julkaistaan 3000, ja allowlist on nyt avoin.

Olemme innostuneita erinäisistä eduista, joita NFT sisältää. Arctic Blue Legacy NFT:n omistajana saat osallistua eri tapahtumiin, esim. maistatuksiin, fine dining iltoihin ja matkoihin. Omistajana olet luonnollisesti osaa Arctic Blue Beveragesin Web3 yhteisöä, ja saat myös ännestysoikeuden, jolla voit vaikuttaa esim. ensimmäisen järjestettävän tapahtuman sijaintiin. NFT:n ehkä vaikuttavin etu on, että se on yhdistetty fyysisen tuotteeseen, nimittäin rajoitetun erän Arctic Blue Legacy Giniin. Kun omistajana lunastat fyysisen pullosi, NFT muuttaa muotoaan suljetusta pullosta avattuun.

Arctic Blue Legacy NFT suljettuna
Arctic Blue Legacy avattuna

NFT mintataan Ethereum lohkoketjulla ja allowlist on nyt auki, laita itsesi allowlistille täällä. Seuraamme innoissamme minttiä ja Pohjoismaiden liittyminen globaalille markkinoille.

Seuraa Arctic Bluen Web3 matkaa Twitteristä.