Web3-projektit

Completion One

Noin yhdeksän kuukautta sitten Andreas D. Christiansen perusti NFT-projektin Completion luodakseen NFT:eitä psykedeelisistä VR-kokemuksista. Tapasimme kööpenhaminalaisen Andreasin kokeillaksemme tuotetta ja oppiaksemme lisää Completionista.
Completion One
Luet:  
Completion One

Completion Kokemus

Istumme kokoussaliin ja puen päälleni Quest-lasit. Näen valikon täynnä mediatiedostoja. Pääsen kokeilemaan tasokokemusta pelissä "Unity". Napsautettuani tiedostoa ja hengitettyäni syvään taustalla alkaa soida salaperäinen kappale. Silmieni eteen ilmestyy visuaalinen kokemus, aivan kuin katsoisin kaleidoskoopin läpi, ja yhtäkkiä kokemus on täydessä vauhdissa. Kaikki, mikä minua päivän aikana stressasi, lentää ohi ja useat miettimäni (pääasiassa kryptoon liittyvät) asiat katoavat musiikin ja visuaalisten efektien myötä. Pian mielentilani muuttuu dramaattisesti. Kokemus kestää noin 12 minuuttia ja laittaa minut siis sanottuun “transsitilaan”, kunnes se häipyy ja lopulta päättyy. Riisun VR-lasit ja palaan hitaasti takaisin huoneeseen. Tunnen oloni rentoutuneeksi, läsnäolevaksi ja kaiken kaikkiaan vaikuttuneeksi kokemuksesta. Olen jo usean vuoden ajan meditoinut Headspace-sovelluksen tuella satunnaisesti. Tätä kokemusta voisin kuvailla Headspacena mutta steroideilla. Olen optimistinen tämän innovaation suhteen ja odotan innolla, että pääsen todistamaan Andreasin ja Completionin edistystä!

Hei Andreas! Kertoisitko meille hieman itsestäsi ennen kuin sukellamme syvälle Web3:een?

Olen aina ollut kiinnostunut henkilökohtaisesta kehityksestä, varsinkin psykologisesta ja hengellisestä perspektiivistä. Varttuessani olin hyvin ujo ja sulkeutunut, mikä vaikeutti uusien ihmisten tapaamista. Vihdoin sain tarpeekseni ja aloin hallita henkilökohtaista kehitystäni sosiaalisesta näkökulmasta. Tämä matka on vienyt minut henkisemmälle ja introspektiivisellämme polulle.

Astuin suhteellisen myöhässä kryptojen ja NFT:eiden maailmaan. Vaikka en koskaan ollut sijoittanut kryptovaluuttoihin, tajusin pian, mitä arvoa ne voivat tuoda desentralisaatiolle, mutta NFT:n arvon ymmärtämiseen meni kauemmin. En ymmärtänyt, miksi kukaan haluaisi omistaa jotain, jonka kaikki voivat nähdä? Olin jumissa "klikkaa & tallenna" -vaiheessa. Vasta tämän vuoden alussa ymmärsin, miten VR voidaan yhdistää NFT:hen ja miten hullua olisi saada kaunis ja poikkeuksellinen kokemus omistamallasi VR:llä.

Miksi perustit Completionin?

Olen toiminut yrittäjänä 8 vuotta, joten kun ymmärsin, että voit omistaa NFT:n, jolla on kokemuksena inhimillistä arvoa kauneuden ja psykologisen vaikutuksen kannalta, luovuin kaikesta kerätäkseni rahaa ja rakentaakseni tiimin Completionin parissa työskentelemiseen.

Uskon, että nykyinen inflaatio osoittaa, että yhteiskuntaa määrää talousjärjestelmä, jota olemme pitäneet itsestäänselvyytenä. Elämme järjestelmässä, jonka ovat luoneet ihmiset, jotka eivät välitä eduistamme, vaan joiden tavoitteena on luoda itselleen parasta arvoa. Visioni on, että kymmenen vuoden sisällä olemme luoneet digitaalisen valuutan, joka perustuu henkilökohtaisiin muutosmatkoihin kohti empaattisempaa, tietoisempaa ja vähemmän stressaavaa ajattelutapaa. Käyttämällä tätä valuuttaa johdamme yhteiskuntaa parempaan suuntaan. Näen, että digitaaliset valuutat voivat avata mahdollisuuksia siirtyä pois nykyisestä nihilistisestä rahajärjestelmästä kohti haluttavaa ja ennen kaikkea kaunista maailmaa. Tämä on minun ja Completionin missio.

Voisitko kertoa meille lisää NFT:stä?

Useimmat ihmiset ovat menettäneet kosketuksen tunteisiinsa eivätkä enää tunnista, mikä tuntuu hyvältä tai pahalta. En usko, että ihmiset ymmärtävät, kuinka vaikeaa on luoda jotain, joka saa ihmisiltä todellisen VAU-reaktion. NFT:mme on erittäin taitavien taiteilijoiden luoma ja sitä tukevat supertietokoneet, jotka pystyvät renderöimään näillä laatutasoilla. Taiteen, musiikin ja teknologian yhdistelmä on hämmästyttävä.

Ensimmäinen kokoelmamme koostuu kolmesta eri tasosta, jotka tarjoavat erilaisen kokemuksen. Julkaisimme sen 27. toukokuuta OpenSea-markkinapaikassa, josta voit ostaa NFT:mme. Kun olet ostanut NFT:n, sinun täytyy vain luoda profiili verkkosivustollamme, kirjautua sisään VR-sovellukseemme Oculus Quest VR -laseilla ja vahvistaa MetaMask-lompakkosi, ja olet valmis!

Antaaksemme lisäkontekstia siitä, miten NFT:mme voivat vaikuttaa ihmisiin, osallistuimme President's Summit -konferenssiin Tanskassa. Yksi henkilö jopa alkoi itkeä, koska kokemus oli niin intensiivinen ja kaunis. Meidät kutsuttiin myös kulissien taakse antamaan demo AirBnb:n perustajalle ja hän todella piti tuotteesta!

Kuulostaa hyvältä, mutta miksi myytte kokemusta NFT:nä Web2-tilausmallin sijaan?

NFT:n avulla ihmiset voivat omistaa jotain, johon he sijoittavat ja uskovat. Jos ihmiset pitävät tuotteesta ja puhuvat siitä, miksi emme palkitsisi heitä? Suurin syy siihen, miksi pidän NFT:stä niin paljon, on se, että ne mahdollistavat uusia yhteisomistusmuotoja, joita perinteiset Web2-mallit eivät tue.

Mihin keskitytte lähitulevaisuudessa?

Aloitamme parhaillaan tuotteidemme markkinointia kaupallisille asiakkaille. Odotamme niiden myötävaikuttavan NFT:n yleisen kysynnän luomista. Sovelluksemme on nyt ladattavissa suoraan Quest 2 -laseista ja se sisältää myös kokeilusisältöä! Myös Six Senses esittelee meitä huippuluokan lomakohteissaan, ja lisää on luvassa!

Jos haluat seurata Andreasta ja Completionia, löydät ne täältä!

Completions-verkkosivusto / Twitter / Instagram / OpenSea / LinkedIn