Web3-projektit

Kestävää muotia Metaversumissa - RENS Original

RENS Original on paikka, jossa kestävä muoti ja Metaversumi kohtaavat. Mutta miten kaikki toimii ja mikä on tarina sen takana? Tapasimme RENSin toisen perustajan Jessen keskustellaksemme hänen tarinastaan, RENSistä ja tulevaisuudensuunnitelmista.
Kestävää muotia Metaversumissa - RENS Original
Luet:  
Kestävää muotia Metaversumissa - RENS Original

Hei Jesse. Ennen kuin keskustelemme enemmän RENSin toiminnasta, haluaisitko kertoa hieman itsestäsi? Mikä on tarinasi?

Pääasiassa onni johti minut tähän pisteeseen. Vuonna 2012 muutin Vietnamista Suomeen opiskelemaan Aalto-yliopistoon Mikkeliin. Valmistuttuani kandidaatiksi suunnitelmissani oli suorittaa maisterin tutkinto Aallossa Helsingissä. Mutta sitten aloin työskennellä DealDashilla ja pian sen jälkeen perustin oman startup-yritykseni FactoryFinderin. FactoryFinder menestyi suhteellisen hyvin, mutta lopulta se ei onnistunut… Sattumalta tapasin Sonin ja aloimme työskennellä RENSin parissa.

Mistä idea RENSiin sai alkunsa?

No, tutkimme kestävän muodin maailmaa ja huomasimme, että useimpien kestävien muotibrändien myyntivaltit olivat tylsiä ja näyttivät tyyliltään hyvin samanlaisilta. Halusimme luoda kestävän muotibrändin, joka kiinnostaa nuoria. Päätimme, että pystymme parempaan kuin muut…

Ensimmäinen tuote valmistettiin orgaanisesta puuvillasta, mutta se oli ruma, joten emme koskaan julkaisseet sitä. Palasimme piirustuspöydän ääreen ja aikaisemmassa startup-yrityksessäni tekemieni yhteyksien ansiosta löysimme paljon loistavia innovatiivisten ja kestävien materiaalien toimittajia.

Todellinen yrittäjämatka! Miten päädyit Web3:een?

Olin Vietnamin ja Euroopan Forbes 30 under 30 -listassa ja tapasin Trungin, Axie Infinityn perustaja ja toimitusjohtaja, ja meistä tuli hyviä ystäviä. Siihen aikaan minulla oli perusymmärrys lohkoketjuteknologiasta ja olin kuullut NFT:eistä ja Beeplestä. Tutkittuamme NFT:eitä ja Web3:a tarkemmin ymmärsimme, että tämä teknologia on vallankumouksellinen ja olennainen osa internetin seuraavaa iteraatiota. Tämän perusteella päätimme ryhtyä Web3-brändiksi. Hetkeä myöhemmin saimme tukea Axie Infinityn ja Sandboxin perustajilta.

Siistiä! Mutta miten käytätte NFT:eitä yrityksessänne?

No, tarjoamme tällä hetkellä lenkkareita ja huppareita. Fyysiset lenkkarit on valmistettu kierrätysmuovista ja huppari kahvijätteestä ja bambusta. Jokaisesta lenkkari- tai huppariostoksesta saat NFT:n fyysisen esineen lisäksi. Voit käyttää NFT:tä Sandboxissa, Decentralandissa, ReadyPlayerMessa jne.

Olemme kasvaneet paljon astuttuamme NFT-maailmaan ja olemme alkaneet kehittää omaa teknologiaamme. Uskomme lohkoketjujen väliseen yhteentoimivuuteen ja haluamme, että NFT:eillä on Metaversumin käyttötarkoitus useilla alustoilla.

Okei, minkälainen käyttötarkoitus?

Kun ihmiset ajattelevat Metaversumia, he ajattelevat yleensä elokuvaa “Ready Player One”. Se on mielestäni hieman liian valtavirtaista ja kun itse ajattelen Metaversumia, ajattelen elokuvaa “Walter Mittyn ihmeellinen elämä”. Sillä ei ole mitään tekemistä Metaversumin kanssa, mutta elokuvassa Ben Stillerin näyttelemä päähenkilö kärsii skitsofreniasta. Hänellä on tylsä ja tavallinen työ, mutta mielessään hän kuvittelee kaikenlaisia hulluja skenaarioita. Tavallaan haluamme jäljentää tätä oikeaan elämään. Voit käyttää normaalia hupparia tai myydä fyysisiä kestäviä lenkkareita, mutta haluamme mahdollistaa sen myös Metaversumissa. Haluamme, että voit käyttää kenkiä Metaversumissa ja matkustaa pelistä toiseen, tehden siitä täysin yhteentoimivan.

Aiotteko siis julkaista tokenin?

Uskomme, että hajauttaminen on kuluttajabrändien tulevaisuus, mutta emme halua keskittyä liikaa taloudellisiin kannustimiin. Jos ihmiset valitsevat pelisi tai brändisi, sen ei pitäisi rahan takia. Sen pitäisi olla siksi, että tuote on hyvä ja antaa ihmisille yhteisöllisyyden tunteen.

Tämä tuntuu internetin alkuajoista. Jokainen tyhmä idea saa rahoituksen ja sen tukijoita usein huijataan. Kaikki me, jotka teemme jotain kunnollista, laitetaan samaan kastiin huijareiden kanssa, aivan kuten pet.com ja amazon.com IT-kuplassa. Tämä on myös se, mihin poliitikot kiinnittävät huomiota. EU:ssa ei ole ainuttakaan lohkoketjuasiantuntijaa ja nyt se yrittää säännöstellä sitä, mitä se ei ymmärrä. Tällä hetkellä pysyttäydymme poissa tokenista, jotta emme joudu sääntelyongelmien kohteeksi, tai muuta kannustimia. Loppupeleissä haluamme luoda mahtavia tuotteita ja rakentaa yhteisöä!

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan RENSille?

Työskentelemme kovasti tuotteemme parissa. Se on pelipohjainen ja enimmäkseen käsikirjoittamaton metaversumi. Olemme saaneet tukea monen ison peli- tai metaversumiyrityksen perustajalta, esim. ​​Sandboxilta, Axie Infinityltä ja Super Celliltä. ja suurin osa tulevista kokoelmistamme ovat sidoksissa tiettyihin peleihin. Toivomme saavamme tämän tuotteen markkinoille pian, joten pysykää kuulolla!

Mitä ihmisten, jotka haluavat olla vuorovaikutuksessa RENSin kanssa, pitäisi tehdä?

Voitte ostaa huppareita ja mitata Sandbox utility-NFT:eitä.

Discord on nyt avoin yleisölle, ja voitte myös seurata meitä Twitterissä!

Checkaa RENS Original tästä!