Oppaat

Kolme vinkkiä Web3-alan työnhakuun

Oletko sinä kiinnostunut työskentelemästä Web3:ssa? Tässä artikelissa kryptoyrittäjä Tim Haldorsson jakaa konkreettejä vinkkejä työn hankkimsesta Web3:ssa, riippumatta työkokemuksestasi.
Kolme vinkkiä Web3-alan työnhakuun
Luet:  
Kolme vinkkiä Web3-alan työnhakuun

Ura Web3:ssa

Mahdollisuus osallistua Web3:n rakentamiseen on houkutellut huippulahjakkuuksia monilta aloilta, kuten web-kehittäjiä ja UX-suunnittelijoita. Muiden lahjakkuuksien kysyntä on kuitenkin suurta, ja tarjolla on runsaasti erilaisia työmahdollisuuksia, jotka sopivat myös niille, joilla on teknisen alan ulkopuolisia taitoja - kuten markkinointi, kirjoittaminen ja yhteisön hallinta.


Web3:n kanssa työskentelemisen edut

Web3 tarjoaa jännittävän ja nopeatempoisen työympäristön, jossa tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Ala tarjoaa samalla perinteisessä mielessä turvallisen työelämän ja mahdollisuuksia suureen joustavuuteen.

Web3-työpaikkojen suurimmat edut:
  • Etätyöskentely
  • Joustava aikataulu
  • Kilpailukykyiset palkat
  • Paljon mahdollisuuksia ansaita kryptovaluuttaa
  • Mahdollisuus osallistua Web3 -tapahtumiin ja konferensseihin
  • Suuri kysyntä

Kuka tahansa voi hypätä mukaan kelkkaan, joten jos olet kiinnostunut työskentelystä Web3:n parissa, tämä on sinulle sopiva opas.

Kiinteitä vinkkejä Web3 -työpaikan hankkimiseksi

1. Opeta itseäsi

Ensimmäinen askel Web3-työn saamiseksi on hankkia tarvittavat taidot ja varmistaa, että olet ajan tasalla siitä, mitä alalla tapahtuu. Voit liittyä mielenkiintoisiin Web3 Discord -kanaviin, lukea aiheeseen liittyviä blogeja ja seurata YouTube-kanavia ja podcasteja, joissa käsitellään aihetta. Tämän lisäksi suosittelemme myös osallistumista jollekin kurssille, kuten Lunar Academyyn, joka tarjoaa Web3-markkinoinnin kursseja. Tällaiset verkkokurssit varustavat sinut tietämyksellä ja työkaluilla, joita tarvitset tälle alalle.

2. Tee palkatonta työtä moderaattorina/harjoittelijana

Moderaattorit vastaavat yhteisön foorumeista ja varmistavat, että keskustelut eivät ajaudu aiheen ulkopuolelle. Tämä tarkoittaa käytännössä roskapostin ja ei-toivotun käytöksen käsittelyä ja tarvittaessa toimenpiteiden tekemistä. Yhteisön moderaattorit auttavat myös pitämään foorumin siistinä ja ohjeistamalla ihmisiä. Tämän lisäksi he voivat olla vastuussa yhteisön sääntöjen kehittämisestä.

Moderaattori saa hyvän näkemyksen ja oppii paljon Web3:sta, ja voi näin kerätä kokemusta ja taitoja, joita tarvitaan alalla kehittymiseen. Moderaattorilla on mahdollisuus edistää uraansa etenemällä uusiin tehtäviin.

Harjoittelussa saa tärkeää kokemusta alalta, jolle haluat omistautua, ja se on täydellinen tapa kehittää tietämystäsi aiheesta tekemällä käytännön töitä. Saat käsityksen työpaikan kulttuurista, työntekijäsuhteista ja johtamisrakenteesta - kokemusta, jota on hyödyllistä ottaa mukaan tuleviin työpaikkoihin.

Harjoittelu antaa mahdollisuuden tutustua erityyppisiin työtehtäviin, ja monissa tapauksissa se voi myös johtaa mahdollisuuteen saada vakituinen työpaikka yrityksessä.

3. Työsivustot

Työpaikkailmoituksille omistetut sivut ovat todella tehokas tapa, jolla työnantajat ja työnhakijat voivat löytää toisensa verkossa. Auttaaksemme sinua matkallasi, olemme valinneet joitakin parhaista alustoista, joista löytyy kaikki mahdolliset Web3-työpaikkailmoitukset (ENG):

Selaa tuhansia Web3-alan avoimia työpaikkoja CryptoJobsListillä. Työnkuvaukset ovat yksityiskohtaisia ja uusia työpaikkoja lisätään päivittäin; valitse tietyistä kategorioista ja tavoita kiinnostavat yritykset muutamalla klikkauksella.

Remotiven tavoitteena on auttaa työntekijöitä ympäri maailmaa löytämään etätöitä. Sivustolla voi valita kategorioiden mukaan, tai voit tilata heidän uutiskirjettä ja saada relevantteja työtarjouksia suoraan postilaatikkoosi?

Web3 Careerissa on tuhansia työmahdollisuuksia. Sivustolla on kätevä suodatin, jonka avulla voit helposti valita parhaiten palkatut, suosituimmat tai muut sinua kiinnostavat tehtävät.

Yhteenveto

Web3 on vielä uusi ala, joka kaipaa osaavia ja kunnianhimoisia ammattilaisia. Web3-ammattilaisten kysynnän kasvaessa alalla on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan jo varhaisessa vaiheessa, kerätä paljon tietoa ja olla mukana luomassa tulevaisuuden internetiä.

Tim Haldorsson

Artikkelin on kirjoittanut Lunar Strategyn Tim Haldorsson. Lunar Strategy on markkinointitoimisto, joka on erikoistunut Web3:een.