Web3-projektit

Krypton oma vertailupalvelu - CryptoRunnerin arvostelu

Tiesitkö, että on olemassa oma vertailupalvelu kryptovaluutoille? Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken mitä sinun tulee tietää CryptoRunnerista.
Krypton oma vertailupalvelu - CryptoRunnerin arvostelu
Luet:  
Krypton oma vertailupalvelu - CryptoRunnerin arvostelu

Jos olet verkko-ostoksilla ja etsit vaatteita, elektroniikkaa tai muuta ja yrität vertailla hintoja, olet todennäköisesti joskus käyttänyt Pricerunneria. Mutta et välttämättä tiennyt, että kryptovaluutat ovat saaneet oman vertailupalvelun, nimeltään CryptoRunner. CryptoRunnerilla voit vertailla kryptovaluuttojen hintoja, pörssien valikoimaa ja kustannuksia löytääksesi parhaan hinnan ja parhaan kryptopörssin sinulle. Olemme kokeilleet CryptoRunneria ja kirjoittaneet siitä arvostelun.

Taustatietoa

CryptoRunnerin omistaa ruotsalainen Optimizee AB -yhtiö. Optimizee keskittyy antamaan tietoa ja koulutusta asiakkailleen sijoittamisesta ja rahoituksesta. CryptoRunnerin lisäksi Optimizee omistaa myös InvestoRunnerin ja TradingRunnerin, jotka vertailevat ja kouluttavat käyttäjiä sijoitus- ja treidausalustoihin. Sivustot saavat yli 400 000 kuukausittaista lukijaa ja Optimizee on kehittänyt yhteistyösopimuksia yli 50 yrityksen kanssa kaupankäynti- ja sijoitusalalla.

CryptoRunnerin Tarjonta

Kun tulee tarjontaan, CryptoRunnerilla ei ole pulaa. Sivusto aggregoi kryptovaluuttojen hinnat paikallisissa valuutoissa (EUR, DKK, NOK, SEK jne.). CryptoRunner vertailee 14 erilaista kryptopörssiä, mukaan lukien Binance, Coinbase, LocalBitcoins, CEX.io ja Bitfinex. CryptoRunner vertailee näitä pörssejä palveluiden, talletus- ja nostokustannusten, maksujen ja spreadien perusteella. Yksi asia, jonka mielestämme olisi lisättävissä vertailuun, on kryptovaluuttojen tarjonta per pörssi. Kryptopörssejä on melko helppoa navigoida ja näet koko luettelon täältä.

Käyttäjäkokemus

CryptoRunner on helppo käyttää kryptojen ostamiseen. On kuitenkin syytä huomata, että CryptoRunner ei ole kryptopörssi tai krypton varastointipalvelu, vaan se toimii vertailupalveluna ja viittauksena muille kryptopörsseille ja lompakoille. Kun haluat ostaa kryptovaluuttaa, valikko näyttää kuvassa alla olevalta:

Voit valita kryptovaluutan, jonka haluat ostaa, 17 eri kryptovaluutan tai "muun kryptovaluutan" joukosta. Sen jälkeen valitset maksutavan, joka sisältää Klarnan, Kortin, Pankkisiirron, Paypalin, Netellerin ja Skrillin. Kun valitset "avaa tili", CryptoRunner ohjaa sinut sopivaan kryptopörssiin, joka perustuu valitsemaasi valuuttaan ja maksutapaan.

Huomaa, että jos valitset "muun valuutan", maksutapana on aina bitcoin ja pörssi, johon sinut ohjataan, on Binance. Binance on yksi pörsseistä, joilla on laajin valikoima kryptovaluuttoja.

Bonuksena CryptoRunnerilla on myös laaja valikoima resursseja, joilla voit oppia lisää kryptovaluutoista. Heillä on opastuksia NFT:stä, Bitcoinista, Web3:sta, Metaversesta, verotuksesta jne. Tämä on täydellinen aloittelijoille ja niille, jotka haluavat oppia lisää alan perusteista.

Hinnat ja Kustannukset

CryptoRunner ei itse peri transaktiomaksuja kryptojen ostoistasi, vaan toimii "affiliate"-yrityksenä, mikä tarkoittaa, että he saavat palkkioita siitä, että viittaavat sinut muille kryptopörsseille. CryptoRunner vertailee pörssejä, joihin he viittaavat, ja voit nähdä onko transaktioiden kustannukset alhaiset, keskitasoiset vai korkeat. Vaikka tämä on hyvä indikaattori, meidän mielestämme kaupankäyntikustannukset voisivat olla yksityiskohtaisemmin tarkennettuja!

Johtopäätös

CryptoRunner on erittäin hyvä palvelu aloittelijoille, jotka haluavat selkeyttä siitä, missä ja miten he voivat ostaa kryptovaluuttaa. Jos tiedät haluavasi käyttää Klarnaa ostaaksesi Bitcoinia 700 eurolla, CryptoRunner on sinulle täydellinen, sillä se pystyy suosittelemaan oikeaa bussia, joka täyttää tarkat vaatimuksesi!

Lue lisää tästä.