Oppaat

Mikä Ethereum-lompakko minun pitäisi valita?

Jos olet uskaltautunut metaversumiin ostamaan NFT:ita, olet luultavasti huomannut, että tarvitset kryptolompakkoa... Käytettävän lompakon valinta ei ole täysin selvää, mutta älä huoli! Tässä artikkelissa käymme läpi listan lompakoita, joilla voit säilyttää, lähettää ja vastaanottaa Ethereumia. Digitaaliset lompakot ovat välttämättömiä, jotta voit ostaa NFT:ita ja säilyttää niitä turvallisesti!
Mikä Ethereum-lompakko minun pitäisi valita?
Luet:  
Mikä Ethereum-lompakko minun pitäisi valita?

Uskomme, että hyvän lompakon kriteerit ovat seuraavat:

  • Yksityisten avainten hallinta
  • Kyky käydä kauppaa ja säilyttää tokeneita
  • Helppokäyttöisyys
  • Turvallisuus
  • Yhteentoimivuus eri selaimien kanssa

Jos lompakossasi ei ole yllä mainittuja ominaisuuksia, NFT:si ovat haavoittuvaisia. Mutta älä huoli, kaikki alla olevat lompakot täyttävät yllä olevat vaatimukset. Jos et ole vielä ostanut Ethereumia, tutustu oppaaseen, jossa käymme läpi meidän suosikki kryptopörssejämme kryptopörssit 2022 täällä.

‍MetaMask

Et voi kirjoittaa postausta parhaista Ethereum-lompakoista mainitsematta suosituinta ja käytetyintä MetaMaskia. Ikonisen ketun edustama lompakko toimii selainlaajennuksena, joka antaa sinulle pääsyn Ethereum-verkkoon. MetaMaskin avulla voit säilyttää ja lähettää Ethereumia sekä olla vuorovaikutuksessa dappien ja älykkäiden sopimusten kanssa Ethereum-verkossa. MetaMask tukee myös Binance Smart Chain-, Polygon-, Avalanche-, Optimism-, KCC- sekä muita testiverkkoja. MetaMask ei hallitse mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi, eli kaikki pidetään salattuna selaimessasi. Tämä tarkoittaa, että jos menetät pääsyn MetaMaskiisi, ainoa tapa palauttaa se on salainen palautuslauseke (seed phrase). Pidä aina palautuslausekkeesi turvassa. Olemme henkilökohtaisesti kadottaneet palautuslausekkeita, ja voimme kertoa että se ei ole hauskaa!

Coinbase Wallet

Coinbase Wallet perustettiin vuonna 2018 kryptopörssin Coinbasen toimesta. Lompakon suosio on kasvanut räjähdysmäisesti sen käyttäjäystävällisyyden ansiosta. Jos käytät jo Coinbasea, tämä lompakko toimii kuin unelma. Lompakko tukee transaktioita useilla eri kryptovaluutoilla, mutta valitettavasti lähdekoodi ei ole avoin, vaan sen omistaa Coinbase. Vaikka Coinbase on historiallisesti joutunut useiden hakkerointien uhriksi, koodi ei tähän mennessä ole koskaan ollut haavoittuvainen. Tämän lisäksi voidaan lisätä, että Coinbasella on sekä erittäin korkea suojaus markkinapaikallaan että vakuutus suuria hakkereita vastaan. 

Jos haluat kokeilla Coinbase Walletia, voit asentaa sen tästä!

MyEtherWallet

MyEtherWallet on hieman teknisempi ja vähemmän suosittu lompakko kuin MetaMask ja Coinbase Wallet. MyEtherWallet on avoimen lähdekoodin lähde, ja vähän enemmän teknisesti taitavien lukijoiden iloksi, voit olla vuorovaikutuksessa älykkäiden sopimusten kanssa ja kirjoittaa niitä lompakon kautta. MyEtherWallet hakkeroitiin vuonna 2018. Hakkeroinnin yhteydessä käyttäjät lähetettiin phishing sivulle, jossa he luopuivat palautuslausekkeestaan. Siitä lähtien lompakko on kuitenkin pidetty turvassa, tärkeintä tässä on, ettet KOSKAAN luovuta salaista palautuslauseketta kenellekään. MetaMask tai MyEtherWallet ei koskaan kysy tätä lausetta, joten pidä se AINA itselläsi! MyEtherWallet sisältää sekä BTC / ETH-vaihtotoiminnon että ETH / FIAT-vaihtotoiminnon, jolla voit muuntaa ETH:si euroiksi tai CHF:iksi.

Tässä haluamme vielä mainita, että kaikki yllä olevat lompakot toimivat laitteistolompakon kanssa. Turvallisuuden lisäämiseksi suosittelemme hankkimaan sellaisen esim. Ledger tai Trezor, varmistaaksesi, että kryptosi pysyy turvassa! Jos haluat lukea lisää krypton tai NFT:n ostamisesta, tutustu näihin artikkeleihin: