Oppaat

Parhaat kryptopörssit juuri nyt

Oletko ollut ostamassa kryptoa ja miettinyt mitä kryptopörssiä sinun tulisi käyttää?
Parhaat kryptopörssit juuri nyt
Luet:  
Parhaat kryptopörssit juuri nyt

Kuten luultavasti ymmärrät,  NFT.fi tunnetaan NFT:stä ja niiden potentiaalin tutkimisesta.

Haluamme sinun olevan osa matkaamme ja oppia NFT:stä ja siitä, kuinka voit käyttää niitä jokapäiväisessä elämässäsi. MUTTA aloittaaksesi NFT-kaupankäynnin, sinun on ensin hankittava kryptovaluuttaa.

Helpoin tapa tehdä tämä on keskitetyn kryptovaihdon kautta. Olemme koonneet alle viisi parasta pörssiä, joista voit saada kryptoa voidaksesi ostaa NFT:tä.

Olemme luokitelleet kryptopörssit alla seuraavilla kriteereillä: 
  1. Helppokäyttöisyys
  2. Välittäjäpalkkiot
  3. Tokenivalikoima

Coinmotion

Coinmotion on suomen oma krypton edelläkävijä. Coinmotion on erinomainen kryptopörssi sekä aloittelijoille, jotka haluavat ostaa ensimmäiset kryptonsa, että pitkäaikaisille sijoittajille. Coinmotionin perusti mm. Teemu Päivinen jo vuonna 2012. Coinmotion on erittäin helppokäyttöinen, mutta tokenivalkioima ei ole hirveän laaja. Voit toki helposti lähettää rahaa Bitcoin tai Ethereum lompakkoosi Coinmotionista, ja päästä sitä kautta globaaleille markkinoille.

Paras sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille 

Helppokäyttöisyys : 10/10

Palkkiot: 0,8%-2%

Turvallisuus: 10/10

Tokenivalikoima: 6/10

Binance

Binance

Binance on suosikki kryptopörssimme. Binance sopii sekä edistyneemmälle kauppiaalle, joka haluaa myös käydä kauppaa altcoineilla että aloittelijoille jotka haluavat tutustua Bitcoiniin, Ethereumiin ja NFT:hin. Binancen perusti kryptoprofiili CZ vuonna 2017, ja se on vaihdon perusteella suurin kryptopörssi. Erittäin laajan tokenivalikoiman lisäksi Binancessa on myös “Launch Pad”, jonka kautta voit sijoittaa uusiin projekteihin ennen kuin ne listataan. Binancella löytyy myös NFT-markkinapaikka, joka tukee Ethereum ja Binance Smart Chain transaktioita. Binance Academyssa voit oppia kaiken lohkoketjuista ja kryptosta. Ihanteellinen sinulle, joka haluat syventyä aiheeseen.

Paras sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille 

Helppokäyttöisyys : 9/10

Palkkiot: 0,1 %

Turvallisuus: 8/10

Tokenivalikoima: 10/10

Coinbase

Coinbase

Coinbase on yksi maailman suosituimmista kryptopörsseistä. Coinbase perustettiin vuonna 2012 ja listattiin Amerikassa pörssiin vuonna 2021. Nykyään Coinbasella on 89 miljoonaa vahvistettua käyttäjää ja yli 5000 työntekijää. Coinbasella on intuitiivinen alusta ja laaja valikoima oppaita koulutusalustassa "Coinbase Learn", jossa voit oppia lisää Web3:sta. Tämä takia Coinbase on yksi parhaimmista kryptopörsseistä aloittelijoille. Coinbasella on myös vakuutus hakkerointia vastaan, mikä tekee siitä erityisen turvallisen alustan. Vakuutus ei kuitenkaan kata henkilökohtaisen tilin hakkerointia, vaan se koskee tilanteita, joissa Coinbase-tietokannat altistuvat hakkeroinnille. 

Jos olet uusi krypton ja NFT:een parissa, ja etsit hieman laajempaa valikoimaa, tämä on oikea paikka sinulle.

Paras aloittelijoille

Helppokäyttöisyys: 9/10

Palkkiot: 2 % valmistaja / 2 %

Turvallisuus: 10/10

Tokenivalikoima: 7/10

Crypto.com

Crypto.com

Agressiivisen markkinoinnin ansiosta Crypto.com:ista on viime vuoden aikana tullut kryptomaailman tunnetuimpia tuotemerkkejä. Siistit kumppanuudet, mm. UFC:n ja Paris Saint-Germainin kanssa, ovat luoneet perustan brändin suureen leviämiseen. Crypto.com tarjoaa useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja, sekä omaa luottokorttia kryptovaluuttoja varten. Saat myös halvempia välityspalkkioita Crypto.comin oman $CRO tokenin steikkausohjelmalla. Crypto.com:illa on erittäin hyvä mobiilisovellus, josta voit ostaa NFT:tä suoraan luottokortilla. Jos krypto on sinulle tuttua ja haluat tehdä enemmän, tämä on loistava valinta sinulle.

Paras kokeneille käyttäjille 

Helppokäyttöisyys: 8/10 

Palkkiot: 0,4 %

Turvallisuus: 9/10

Tokenivalikoima: 8/10

Toivomme, että opas on ollut hyödyllinen ja että olemme onnistuneet tukemaan sinua matkallasi Web3:ssa!