Oppaat

Parhaat NFT-markkinapaikat juuri nyt

Metaversumi on valtava. NFT-kauppa ylitti 16 miljardia dollaria vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, ja markkinapaikkoja löytyy joka suuntaan. Olemme testanneet useita markkinapaikkoja, ja tässä artikkelissa olemme listanut viisi suosikkiamme.
Parhaat NFT-markkinapaikat juuri nyt
Luet:  
Parhaat NFT-markkinapaikat juuri nyt

NFT-uutisia on ollut joka lähtöön vuonna 2022; Twitter mahdollisti NFT-avatarien käytön huutokaupattavien "Nirvana NFT:den" profiilikuvana. Minne katsotkin, on hyvä mahdollisuus, että NFT:t ovat osa uutissyötettä. Jos sinä, kuten monet muutkin Web3:sta kiinnostuneet, et ole vielä päässyt markkinoille asti, mutta harkitset hyppäämistä junaan, mietit todennäköisesti, mitkä ovat parhaat NFT-markkinapaikat.

OpenSea

‍OpenSea

Tätä listaa ei voisi kirjoittaa mainitsematta suurinta NFT-markkinapaikkaa OpenSeata. Kun Devin Finzer ja Alex Atallah perustivat OpenSean vuonna 2017 heidän tavoitteenaan oli rakentaa helppopääsyisin markkinapaikka ostajille, myyjille ja tekijöille. Legendaariset sijoittajat, mukaan lukien Andreessen Horowitz, Coinbase Ventures, Blockchain Capital ja Y-Combinator, ovat tukeneet yritystä sekä rahoituksella että strategisella avulla. Alusta tunnetaan käyttäjäystävällisyydestään, ja uskomme, että se on loistava paikka aloittaa NFT:n kerääminen! Turvallisuus markkinapaikoilla, kuten OpenSeassa, liittyy pitkälti lompakkoosi ja sen turvallisuuden hallintaan. Jos haluat tietää lisää suosikkilompakoistamme, tutustu tähän artikkeliin.

Paras: kaikille aloittelijoista kehittyneisiin käyttäjiin

Käyttäjäystävällisyys: 8/10

Lohkoketjut: Ethereum, Polygon, Klatyn

Muu: muista, että OpenSea on suurin markkinapaikka ja houkuttelee siksi myös eniten huijauksia. Tarkista aina ennen ostamista!

‍RARIBLE

Rarible muistuttaa OpenSeata siinä mielessä, että se ei ole erikoistunut mihinkään tiettyyn NFT-tyyppiin, ja voit löytää sieltä kaikkea visuaalisesta taiteesta videoihin ja domaineihin. Jotta voit tehdä ostoksia Rariblessa, sinun on hankittava heidän omaa $RARI -tokenia. Voit ostaa $RARI:a kryptopörsseistä, kuten Coinbasesta tai Crypto.comista, tutustu suosikki kryptopörsseihimme täällä! Monet julkkikset kuten Paki, Lindsay Lohan ja Floyd Mayweather Jr. ovat myös valinneet Rariblen ensisijaiseksi alustaksi, mikä on johtanut siihen, että Rarible on osallisena NFT-markkinoiden eniten puhutuissa kaupoissa. Esimerkiksi. Steve Jobsin ensimmäinen työhakemus myytiin Rariblessa. Rarible on myös äskettäin maininnut lisäävänsä Solanan tuettuihin lohkoketjuihin, minkä pitäisi myös laajentaa valikoimaa merkittävästi.

Paras: kaikille aloittelijoista kehittyneisiin käyttäjiin

Käyttäjäystävällisyys: 8/10

Lohkoketjut: Ethereum, Tezos, Flow

Muut: $RARI:a ei käytetä vain NFT-maksujen maksamiseen, vaan se toimii myös alustan governance tokenina. 

SuperRare

‍SuperRare

Toisin kuin OpenSea ja Rarible, SuperRare on markkinapaikka, joka keskittyy niche- ja eksklusiiviseen taiteeseen. SuperRare kuvailee itseään "Instagram meets Christie's" -alustaksi, joka keskittyy taiteeseen, kulttuuriin ja digitaalisiin keräilyesineisiin. Jos sinussa elää taiteen keräilijä, tämä on täydellinen alusta sinulle. Jos haluat ostaa joitain suosituimmista ja puhutuimmista NFT:ista, SuperRare ei kuitenkaan ole oikea paikka sinulle, juuri siksi, että fokus on kuratoidussa taiteessa ja eksklusiivisuudessa. SuperRaren transaktiopalkkiot eroavat OpenSeasta ja Rariblesta. SuperRare veloittaa ostajilta 3% transaktiomaksuja, ja tekijöiltä 15 % provisiota ensimmäisestä myynnistä. Tekijät saavat kuitenkin 10 % provision kaikesta toissijaisesta myynnistä, eli jos NFT:si vaihtaa omistajia useamman kerran tienaat nopeasti 15% palkkion takaisin.

Paras eksklusiivisen taiteen keräilijöille

Käyttäjäystävällisyys: 8/10

Lohkoketjut: Ethereum

Muu: koska SuperRare tukee vain Ethereumia, ole valmis maksamaan kaasumaksuja, jos haluat tehdä ostoksia SuperRaressa!

Binance NFT

Binance NFT

Binance on varmasti monille tuttu kryptopörssinä. Binance pisti NFT-markkinapaikan pystyyn kesällä 2021. Markkinapaikan julkaisun yhteydessä myytiin paljon arvokasta taidetta, mm. Andy Warholia. Binance NFT on erittäin intuitiivinen alusta, joka sisältää kaikenlaisia ​​NFT:ita E-sportsista peli-skineihin ja nykytaiteeseen. Binance NFT on erittäin helppokäyttöinen ja saa listan korkeimman pistemäärän käyttäjäystävällisyydestä!

Paras Binance-asiakkaille ja aloittelijoille

Käyttäjäystävällisyys: 10/10

Lohkoketjut: Ethereum ja Binance Smart Chain

Muu: Koska Binance NFT on yhdistetty kryptopörssiin, voit siirtää rahaa tilillesi luottokortilla tai pankkisiirrolla

Nifty Gateway

Nifty Gateway on yksi arvostetuimmista NFT-markkinapaikoista. Nifty Gateway on myös  NFT-markkinoiden suurimman kaupan takana, ja yksi Beeplen suosikkialustoja. Nifty Gateway luotiin tavoitteena tehdä NFT:t yleisesti saataville, ja nykyään Nifty Gateway:n omistavat tunnettujen kryptosijoittajien Winklevossin kaksoset, jotka ehkä muistat elokuvasta "The Social Network".

Paras: niille, jotka haluavat kerätä NFT:ita kuuluisilta artisteilta, kuten Grimes, Deadmau5 tai Lil Yachty.

Käyttäjäystävällisyys: 9/10

Lohkoketjut: Ethereum

Muu: Nifty Gateway järjestää kolmen viikon välein NFT-droppeja kuuluisien artistien kanssa.

LOPPUSANAT

Toivomme, että olet nauttinut oppaasta ja löytänyt yhden tai useamman NFT-markkinapaikan, jota haluat tutkia ja mahdollisesti käyttää! Jos tarvitset apua lompakon tai kryptopörssin valinnassa, tutustu näihin artikkeleihin:

  • Parhaat kryptopörssit
  • Parhaat Ethereum lompakot